elnucli.tv

elnucli.tv és un canal de difusió audiovisual i radiofònic que vol emetre de forma lliure continguts d’alta qualitat que no tenen cabuda en els mitjans de comunicació tradicionals.

Els objectius principals és donar cobertura a aquelles productores o persones físiques professionals o aficionats/es en el sector de la comunicació . El nostre canal vol facilitar als qui han treballat de valent per oferir al telespectador i/o oïent un alt contingut de gravació i producció ja sigui en temàtica d’entreniment, d’oci, cultural, o social, i que no tenen eines suficients per fer arribar la seva feina ben feta els mitjans de comunicació habituals.

Per als qui ja tenen un canal de difusió als mitjans tradicionals, elnucli.tv serem un reforç més on estarem encantats d’ajudar-vos a ampliar les vostres emissions a les xarxa.

Gràcies a la nostra labor i professionalitat us podem assegurar que emetrem la vostra proposta per fer arribar al màxim de persones possibles a través de les xarxes del s.XXI que elnucli.tv consideri que han de ser difoses.

El nostre canal és totalment gratuït i no té cap cost addicional.

Com sumar-te al nostre canal?

Cal que ens facis arribar la teva proposta a través del nostre correu info@elnucli.tv i nosaltres ens posarem en contacte per explicar-te totes les condicions.

Un dels requisits és omplir una sol.licitud que et farem arribar per via electrònica on s’explica les condicions de drets d’imatge i de propietat.

Comments are closed